Nafi Thiam Verspringen - Ogqcallj7pgdem - Wereldkampioene nafi thiam was goed voor goud in rio, sloopte in 2017 als een van de enige vier vrouwen ooit de magische barrière van 7000 punten in zevenkamp en combineert nog steeds topsport.

Nafi Thiam Verspringen - Ogqcallj7pgdem - Wereldkampioene nafi thiam was goed voor goud in rio, sloopte in 2017 als een van de enige vier vrouwen ooit de magische barrière van 7000 punten in zevenkamp en combineert nog steeds topsport.. De passage van nafi thiam op het bk indooratletiek in gent was voor één keer geen al te groot succes. In het verspringen pakte ze zilver met een tegenvallende 6m28, op de horden was er brons. Nafi thiam heeft zondag het belgisch record verspringen indoor tot drie keer toe gebroken. Olympic champion 2016, world champion 2017, european champion 2018. Nafi thiam heeft zondag tijdens de zevenkamp van de décastar in talence het belgisch record verspringen verbeterd.

Ook in het verspringen is thiam bijzonder sterk. Ik kijk nooit te veel naar waar. Bel x sen ⁣ olympic, world, european. Nafi thiam kwam tijdens het afsluitende nummer nooit meer in de problemen en veroverde zo haar tweede olympische titel in de zevenkamp, na die in rio vijf jaar geleden. Nafissatou thiam staat zondagmiddag na afloop van de vijfde proef opnieuw aan de leiding in de zevenkamp op eerder had thiam in het olympisch stadion sprongen van 6m20 en 6m33 neergezet.

Pin Op Sport
Pin Op Sport from i.pinimg.com
In het verspringen pakte ze zilver met een tegenvallende 6m28, op de horden was er brons. Na een jaar uitstel zijn de olympische spelen in tokio eindelijk bezig. Nafi thiam heeft tijdens haar zevenkamp op de décastar in talence het belgisch record in het verspringen behaald. In de eerste ronde van de 800 meter hield thiam nog goed stand, in de. Nafi thiam heeft woensdag haar eerste dag in de zevenkamp op het wk atletiek in doha tevreden het verspringen en het speerwerpen zullen belissend zijn, zoals altijd. Nafi thiam won op autoritaire wijze de zevenkamp met 6.784 punten. De passage van nafi thiam op het bk indooratletiek in gent was voor één keer geen al te groot succes. Nafi thiam heeft zondag het belgisch record verspringen indoor tot drie keer toe gebroken.

Nafi sprong er afgelopen weekend op de meerkampwedstrijd in götzis zowaar 3 centimeter nafi is de derde van vier kinderen uit een gezin met een belgische moeder en senegalese vader.

Ook in het verspringen is thiam bijzonder sterk. Outdoor had thiam het belgisch record al op haar naam staan. Nafi thiam kwam tijdens het afsluitende nummer nooit meer in de problemen en veroverde zo haar tweede olympische titel in de zevenkamp, na die in rio vijf jaar geleden. Nafi thiam combineert beide, én heeft ook nog eens de juiste mentale ingesteldheid. Ik kijk nooit te veel naar waar. Nafi thiam heeft zondag tijdens de zevenkamp van de décastar in talence het belgisch record verspringen verbeterd. Afgelopen zomer won thiam met een nationaal record van 6m86 het verspringen op de diamond. Ze landde bij haar tweede poging na 6m67, vier centimeter verder dan het 23. Nafi thiam heeft zondag bij de diamond league atletiekmeeting in birmingham haar eigen belgisch record verspringen twee keer scherper gesteld. Exclusieve beelden van onze olympisch kampioene nafi thiam tijdens haar training voor het verspringen. Thiam kwam in haar tweede van drie pogingen tot 6m67, vier centimeter beter. This video recaps all her best moments from each. Nafi thiam heeft zondag het belgisch record verspringen indoor tot drie keer toe gebroken.

Op dag 2 in het verspringen heb ik goed gesprongen, maar ik kwam niet goed uit bij mijn afzet. De passage van nafi thiam op het bk indooratletiek in gent was voor één keer geen al te groot succes. Bel x sen ⁣ olympic, world, european. Nafi thiam zakt naar negende plaats na speerwerpen. Ook in het verspringen is thiam bijzonder sterk.

80l0uxyfqzs5cm
80l0uxyfqzs5cm from static.standaard.be
.zorgde nafi thiam zaterdag in het verspringen nog voor het orgelpunt op het bk indoor atletiek. Ook in het verspringen is thiam bijzonder sterk. The latest tweets from nafi thiam (@thiam_nafi). 017 nafi thiam 60mh (14813834137).jpg. Wereldkampioene nafi thiam was goed voor goud in rio, sloopte in 2017 als een van de enige vier vrouwen ooit de magische barrière van 7000 punten in zevenkamp en combineert nog steeds topsport. Nafi thiam kwam tijdens het afsluitende nummer nooit meer in de problemen en veroverde zo haar tweede olympische titel in de zevenkamp, na die in rio vijf jaar geleden. Nafi thiam tijdens het verspringen. Nafi thiam heeft zondag het belgisch record verspringen indoor tot drie keer toe gebroken.

Op dag 2 in het verspringen heb ik goed gesprongen, maar ik kwam niet goed uit bij mijn afzet.

Nafi thiam zakt naar negende plaats na speerwerpen. Nafi thiam heeft zondag het belgisch record verspringen indoor tot drie keer toe gebroken. Nafi thiam heeft zondag bij de diamond league atletiekmeeting in birmingham haar eigen belgisch record verspringen twee keer scherper gesteld. Uiteindelijk zette ze met een sprong van 6,79 meter ook één van de beste mondiale prestatie van het. Nafi thiam staat na vier nummers in de zevenkamp aan de leiding! Nafi thiam heeft woensdag haar eerste dag in de zevenkamp op het wk atletiek in doha tevreden het verspringen en het speerwerpen zullen belissend zijn, zoals altijd. Wereldkampioene nafi thiam was goed voor goud in rio, sloopte in 2017 als een van de enige vier vrouwen ooit de magische barrière van 7000 punten in zevenkamp en combineert nog steeds topsport. In de eerste ronde van de 800 meter hield thiam nog goed stand, in de. Olympic champion 2016, world champion 2017, european champion 2018. Op dag 2 in het verspringen heb ik goed gesprongen, maar ik kwam niet goed uit bij mijn afzet. Ze landde bij haar tweede poging na 6m67, vier centimeter verder dan het 23. In het verspringen pakte ze zilver met een tegenvallende 6m28, op de horden was er brons. Nafi thiam won op autoritaire wijze de zevenkamp met 6.784 punten.

017 nafi thiam 60mh (14813834137).jpg. De passage van nafi thiam op het bk indooratletiek in gent was voor één keer geen al te groot succes. This video recaps all her best moments from each. Wereldkampioene nafi thiam was goed voor goud in rio, sloopte in 2017 als een van de enige vier vrouwen ooit de magische barrière van 7000 punten in zevenkamp en combineert nog steeds topsport. Ook in het verspringen is thiam bijzonder sterk.

Glu8uttqotkynm
Glu8uttqotkynm from images0.persgroep.net
Nafi thiam heeft woensdag haar eerste dag in de zevenkamp op het wk atletiek in doha tevreden het verspringen en het speerwerpen zullen belissend zijn, zoals altijd. Uiteindelijk zette ze met een sprong van 6,79 meter ook één van de beste mondiale prestatie van het. Nafi thiam zakt naar negende plaats na speerwerpen. Nafi thiam heeft zondag tijdens de zevenkamp van de décastar in talence het belgisch record verspringen verbeterd. Ook in het verspringen is thiam bijzonder sterk. Nafi thiam heeft tijdens haar zevenkamp op de décastar in talence het belgisch record in het verspringen behaald. Nafi thiam dominates with a total of 4,870 points to the women's heptathlon event in belgrade 2017. Na een jaar uitstel zijn de olympische spelen in tokio eindelijk bezig.

Avec cette deuxième médaille d'or aux jeux olympiques, nafissatou thiam entre à pas de géant dans l'histoire.

Avec cette deuxième médaille d'or aux jeux olympiques, nafissatou thiam entre à pas de géant dans l'histoire. Volg nafissatou thiam in actie tijdens de olympische spelen tokyo 2020. Nafi thiam dominates with a total of 4,870 points to the women's heptathlon event in belgrade 2017. Nafi thiam heeft zondag tijdens de zevenkamp van de décastar in talence het belgisch record verspringen verbeterd. Exclusieve beelden van onze olympisch kampioene nafi thiam tijdens haar training voor het verspringen. Uiteindelijk zette ze met een sprong van 6,79 meter ook één van de beste mondiale prestatie van het. Nafi thiam heeft woensdag haar eerste dag in de zevenkamp op het wk atletiek in doha tevreden het verspringen en het speerwerpen zullen belissend zijn, zoals altijd. .zorgde nafi thiam zaterdag in het verspringen nog voor het orgelpunt op het bk indoor atletiek. Olympic champion 2016, world champion 2017, european champion 2018. Nafi thiam kwam tijdens het afsluitende nummer nooit meer in de problemen en veroverde zo haar tweede olympische titel in de zevenkamp, na die in rio vijf jaar geleden. De jongste tijd maakte ze daar een positieve evolutie mee. Nafi thiam heeft zondag het belgisch record verspringen indoor tot drie keer toe gebroken. Nafi thiam zakt naar negende plaats na speerwerpen.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama